Dags att planera?

Dags att planera?

28 december, 2023 0 Av Anna Rasmussen

Nu har PM-numret för vinthundsklubben ramlat ner i brevlådan. Det innehåller en lista över 2024 års utställningar och lure coursing prov samt PM med domare till de första tävlingarna på året.

December brukar vara då jag sätter mig ner och analyserar föregående år och även blickar framåt och planerar för kommande tävlingsår. Jag har i stort sett alltid varit mycket målmedveten och sett planen som det ultimata verktygen för att komma dit jag vill.  Haft årsplanen klar där i december för alla tävlingar i alla grenar där vi varit aktiva tex

När vi förlorade Silver 2018 så släppte jag dock allt vad planering innebar och har i stort drivit lite planlöst på hundfronten. Men jag vet inte nu när PM numret damp ner, ja då sprakade det till lite i planerings nerverna som varit sovande i så många år nu. Kan  2024 kanske vara året då jag känner mig redo att ta upp fokuset igen?