Gin

Ezhar Jin Xirion

e. INTUCH NORDUCH Siphras Lizzard King
u. INTUCH NORDUCH Ezhar Bobby Jo

2006.04.15-2006.07.18 (Leptospiros)

Älskade Gin… vad vi saknar honom och allt som aldrig blev av! Han var en stolt och tapper valp som tyvärr inte fick vara med oss så länge. Vi kommer alltid minnas honom och alla hans små hyss och rackartyg. Hans charm och din underbara personlighet.

Han lurade oss så många genom sitt lugna och sansade sätt, vem kunde ana att bakom den fasaden gömde sig en riktig buspojk.

Gin älskade livet och var ständigt nyfiken på sin omgivning. Inte ens när han började bli sjuk kunde hans nyfikenhet stillas,han ville se och höra så mycket han bara kunde.

Gin verkligen älskade mat och man kunde inte röra sig i köket utan att han kom springande. Första hunden jag haft som kunde klockan och påminde om mattiderna.

Som alla valpar var han extremt nyfiken, älskade att trampa iväg på egen tass och undersöka allt från stenar, löv pinnar och kottar. Han var väldigt självständigt och den klassiska leken göm dig för valpen fungerade inte riktigt på honom. Han tittade bara upp och konstaterade jaha jag är ensam, sen fortsatte han med det han gjorde innan.

När han var tre månader blev han svårt sjuk i Leptospiros och fick somna in. Kommer alltid undra vad det hade blivit av den här killen om han inte blivit sjuk! Det var så mycket han inte fick uppleva i sitt korta liv.  Vi kommer aldrig glömma dig älskade pojke!!!!!!