Om mig

Här på GingaHounds kan ni följa mitt liv tillsammans med min Faraohund Oliver. Samt läsa om de fyrfotade vännerna som tyvärr inte längre finns kvar.

Tillsammans med mina hundar har jag engagerat mig i en rad olika sporter genom åren. Tävlingslydnad, Lure Coursing, Barmarksdrag och utställningar har varit centrala även om vi också kört en del rallylydnad, agility, viltspår och bruks.  Jag brukar låta mina hundars fallenhet avgöra vilken sport vi roar oss med 🙂

Jag har även jobbat väldigt mycket ideellt via olika föreningar både som instruktör och förtroendevald på olika poster. Jag har levt och andats bruks så att säga.  Till följd av personliga skäl tvingades jag dock lämna allt 2018, vilket kändes otroligt tufft men nödvändigt.

Jag är SBK utbildad instruktör inom allmänlydnad, rallylydnad och agility och har hållt en rad olika kurser genom åren. På senare tid har dock draghundsintresset tagit över mer och mer och jag är numera även Grönt Kort instruktör utbildad av Svenska draghundssportsförbundet.

Hundar har alltid varit och kommer nog alltid vara en central del av mitt liv <3