Min utmaning

Min utmaning

27 december, 2023 0 Av Anna Rasmussen

När jag startade upp bloggandet nu igen i december så gjorde jag det som en utmaning med en vän. Vi skulle blogga varannan dag i december, ni hittar hennes blogg här . Jag kände jag ville prova komma igång med bloggandet igen, då jag själv märker jag mer och mer tittar på bloggar snarare än sociala medier.

Tänkte har jag någon att utmana så blir det lite mer action på mig själv. Nu gick det väldigt bra fram till 20 december då jag kände mig lite risig efter jag kommit hem från jobbet. Huvudvärk och var så trött så gjorde inte mycket mer än däcka framför TVn, tänkte jag får blogga två dagar i rad istället.  På natten råkade dock min sambo  ut för en olycka men mycket skjutsande till olika läkare de kommande dagarna, sen var det jul på annan ort och ja det här med blogg glömdes bort.

Nu börjar lugnet lägga sig igen dock så nu är det dags att ta tag i det igen