Alltid vid min sida

Alltid vid min sida

16 december, 2023 0 Av Anna Rasmussen

Även om Oliver och Alba ser väldigt lika ut och har mycket gemensamt så är de också väldigt olika. Alba är otroligt självständig och har lite av kan-klara-mig-själv attityd, hon är samarbetar bara om hon inte har något bättre för sig. Oliver han är mycket mer förig och söker sig till oss på ett helt annat sätt.

Har jag hundarna själva ute i trädgården till exempel så tar det inte många minuter innan Oliver hänger på dörrhandtaget och vill bli insläppt, han vill vara där vi är.  Alba hon kan hänga ute och pyssla och roa sig i timmar innan hon ger upp. Går vi promenad så checkar Oliver in med jämna mellanrum, det vill säga springer tillbaka till oss och kollar så vi är med. Alba kan gå en hel promenad utan att kasta oss en blick, bara fram fram fram. Så mycket att se och lukta på.

Tänkt extra på det sista dagarna. Oliver är verkligen ALLTID vid min sida. Han sover under skrivbordet när jag sitter och jobbar hemifrån, han sover tätt tätt intill mig varje natt och vad jag än gör så är han alltid i samma rum. Han lägger sig bredvid mig om jag sitter i soffan, vid bordet eller ja vad jag än grejer med så ligger han där.  Eller ja först försöker han krypa upp i knät men de gånger inte det går så lägger han sig bredvid. När jag åker hemifrån är det alltid han som står vid dörren och tittar när jag åker, han är den första som möter mig när jag kommer hem.

Som jag älskar denna hund <3