Underbara vinterväder

Underbara vinterväder

4 december, 2023 0 Av Anna Rasmussen

Jag har alltid älskat snö och vinter och då menar jag när det är riktig vinter. När snön ligger fluffig och vit och lyser upp omgivningen. Lägg därtill sol, klarblå himmel, bitande kallt och gnistrande snö. Detta ger energi, idag var en sådan härlig dag med 12 minusgrader mitt på dagen och jag hade möjlighet att ta en lite längre lunch och passade på att vara ute med Oliver och Alba.

Blev en mysig promenad och sen fick de avklätt rusa runt och  busa en stund på gården innan det var dags för eftermiddagspasset på jobbet. De är förvånansvärt köldtåliga fastän de är släthårig och tvekar inte för att gå ut så länge solen lyser. Alba har upptäckt glädjen med musjakt, vi verkar ha en hel del sådana här i buskarna. Det är knappt så man får med henne in. Sen är utfodringen av fåglar en stor glädje för dem båda, Alba lurpassar och ska såklart jaga dem. Oliver han har upptäckt att fåglarna får jordnötter och ska alltid scanna av marken ifall de har råkat tappa någon.