Förändringens vindar blåser

Förändringens vindar blåser

2 december, 2023 0 Av Anna Rasmussen

Rubriken kan låta dramatisk men riktigt så är det kanske inte. Jag har dock efter många års tystnad bestämt mig för att åter igen väcka liv i bloggen. Jag har tröttnat på den allt mer frekventa reklamen och sponsrade inläggen man ser på sociala medier, det tar så mycket fokus på det jag vill följa. Tänker tillbaka på bloggens tid och blir då sugen att själv dra igång min igen.

Tanken med bloggen blir att dela med mig av tankar och inslag från mitt liv tillsammans med mina hundar. Det är en helt igenom personlig blogg  med personliga reflektioner.  En del inlägg kan bli korta och en del mer djupgående, tänker inte låsa in mig i någon speciell form, tema eller stil utan orden kommer komma fritt i från hjärtat.

För att ge mig själv lite av en knuff att hålla ut och komma in en vana att faktiskt blogga så har jag utmanat en vän att under december månad blogga varannan dag.  Så nu kör vi igång 🙂