Gin

Ezhar Jin Xirion
Ezhar Jin Xirion

2006.04.15 – 2006.07.18
e: INTUCH NORDUCH DKUCH Siphra’s Lizzar King
u: C.I.B. NORDUCH  Ezhar Bobby Jo

Gin var en nyfiken valp som fick ett alldeles för kort liv här hos oss, kullbror med våran Udi.  Han var lugn och sansad och tog det mesta med ro, väldigt miljöstark valp.  Han var mycket självständig och sökte inte trygghet hos oss utan kunde lika gärna gå iväg på egna äventyr.  Den klassiska valpleken att man skulle gömma sig så valpen håller koll på ägaren fungerade inte. Han tittade bara och konstaterade att nu är de borta, sen fortsatte han med vad helst han höll på med.

Han älskade mat och tackade inte nej till att prova allehanda smaker, som alla valpar försökte han upptäcka världen genom munnen. Han var lite bekväm av sig den här herren och skulle alltid sitta ner när han åt mat. Gin var mycket nyfiken på sin omgivning men ja tog det hela med ro, lite av en ferdinand. Otroligt vänlig och lättsam valp även om han såklart busade en hel del också.

Tyvärr insjuknade han i Leptospiros när han var 12 veckor gammal och somnade sedan in några dagar senare på Strömsholm djursjukhus. Han fick understödjande behandling enligt konstens alla regler men han blev bara sämre.  Saknar denna lilla mjuka kille väldigt mycket fortfarande, flera år senare.  Det är så sorgligt när en liten går bort, man tänker på alla saker han inte han uppleva

StamtavlaDK UCH FI UCH INT UCH NO UCH SE UCH
Siphra’s Lizzard King

NO UCH SE UCH SE V-94
Antefa’s Jemhetep
DK UCH KBH V-89 WW-89
Pharaoh Ramses Arthemis
INT UCH NORD UCH SE V-89 SE V-91 SE V-92 SE V-93
Antefa’s Farah Dibah

EE CH FI V-93 FI V-95 FI V-97 INT UCH NORD UCH
Scheik’s Orchid
EE CH EUW-91 FI UCH WW-92
Leeward’s Han Solo
FI UCH FI V-90
Scheik’s Isabella

INT UCH NORD UCH
Ezhar Bobby Jo
GB CH
Ezhar The Colonel
INT UCH NL CH WW-95
Imerat-Paroo Of The Netherlands
Ezhar Rag Trade
GB CH
Surannon Summer Solstice For Ankors
GB CH
Ezhar The Duke
Talkaccatur Zeeba With Surannon