Simskola slutresultatet

Simskola slutresultatet

21 februari, 2019 0 Av Anna Rasmussen

Jag måste säga att jag är otroligt nöjd med Olivers prestation i poolen. Efter bara 5 simmpass vågade sig herrn till slut ta sig både i och ur med bara lite ledsagning<3 Han simmar och följer mig lätt från poolens utsida och inga tendenser till att vilja simma till rampen det första han gör.  Han hämtar sina leksaker och verkar tycka det är riktigt roligt 🙂  Han har lite svårt att greppa leksaken i vattnet ibland men han behåller lugnet fast han får kämpa lite.

Nästa steg är väl kanske att försöka lära honom att inte fuska med simtekniken. Han dra gärna upp bakbenen under sig och bara simma med fram, använder flytvästen som hjälpmedel för att hålla sig flytande. Jag känner dock att tryggheten ändå är det viktigaste så här i början och tekniken får komma längre fram.

Lite vemodigt att det nu inte blir fler simpass förrän till hösten igen, nu när det gått så bra,  men förhoppningsvis blir det mer simmande i sommar 🙂

Här ett litet klipp från han simning <3  Så duktig 🙂  Sångfågeln i bakgrunden är hans mycket avundsjuka BC kompis som också vill simma