Välkommen Alba

Välkommen Alba

12 februari, 2019 0 Av Anna Rasmussen

Så får jag äntligen efter många års drömmande äntligen presenter min alldeles egna lilla Podencoflicka ALBA <3 Velat ha en Podenco Ibicenco sedan 2005 och nu så… äntligen!

Alba föddes 27 juli i Danmark och heter i stamtavlan Darwins Legacy Kia. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när vi möttes där i färjeterminalen i Fredrikshamn <3   Klev lite utanför min comfort zone när jag beslutade att ta en liten äldre valp och kan bara säga jag inte har ångrat mig en sekund, hon är fantastisk!

Hon har det mest mjuka och kärvänligaste temperament man kan tänka sig. Hon är så älskvärd och söt och alla som träffat henne kan inte annat än instämma <3    Älskar hennes fläckiga nos och huggormsmönstrade svans, hennes mjuka och goa uppsyn och älskvärda sinne.  Ska bli så roligt att lära känna henne mer och hoppas vi får många fina år tillsammans <3