Snön är tillbaka

Då har det kommit ner lite snö igen då. Jag som väntade så på att den sista isen skulle smälta bort helt så vi skulle kunna ta tag i dragträningen igen.  Jobbig mellanperiod för halt för cykeln men för lite snö för kicksparken/skidor.

Silver var i alla fall mycket lycklig när han kom ut och fick känna snön mellan tårna. Sprang i stora glädjerus över trädgården så snön yrde. Att han hade tjejbesök gjorde ju även sitt. Finns inget härligare än se honom rusa i ren glädje, han älskar fart.

Han älskar även kamp med bästa kompisen Madde. De kampar så det står härliga till och varje ”kampstund” är på en sådär 10 minuter innan någon av dom släpper trasan, ibland ännu längre.  Så roligt hur Silver charmat den här damen, hon leker nämligen med väldigt få hundar. Hon och Silver har otroligt roligt ihop

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *