Tillbakablick…

arsannonsgra
När jag ny ser tillbaka på vårat 2016 så måste jag säga vi endå har åstadkommit en hel del, trotts att vi tävlade mest första halvåret.

Vi har tagit 2 CERT, 3 CACIB och därmed tre nya championat inom utställning.Vi har tagit 3 CERT och 3 vinster på LC fältet. Vi vann årets mest prestigefyllda LC tävling för faraohundar! Vi har kvalificerat oss till EM i LC 2017! Vi har även tagit ett 1a pris i lydnaden och en bronsplacering på vår första tävling i draget 🙂  Mycket att vara stolt över!  Silver är en sån fantastisk duktig hund med så mycket potential <3

Glädjen över våra framgångar har dock överskuggats lite av att vi så hastigt behövde säga farväl till Thira i somras. Kom av mig helt i planerna! Min allra första Faraohund som jag gjort så otroligt mycket tillsammans med fanns inte där längre.  Hon är så grymt saknat även om jag mest känner en sån tacksamhet för alla de år och alla de äventyr vi fått tillsammans. Ska bara hitta mig själv utan henne. Älskar dig min vackra lilla Thirano <3 <3

Hösten har vi mest ägnat oss åt draghundsträning och Silver har gjort grymma framsteg. Lagom till vi fått in rutin lyckas jag nu avsluta året med en vurpa och skada knät så vi fått vila i December. Det är på bättringsvägen men vi får se när det är helt okej igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *