Kickspark premiär

Nu har det legat lite snö några dagar och så blev jag ju så vansinnigt sugen  att köra premiärturen för säsongen på min kickpark.  Körde några få gånger förra året men ja då var inte Silver så rutinerad i draget och stod frågande många gånger och tittade på mig bara. Var lite omständigt att frakta med bilen också då det inte gick att vika ihop den efter vi monterad bromsmattan. Behövde då upp med takräcken och sen upp med sparken på taket.

Men skam den som ger sig, envis som man är ansåg jag att det SKA gå att lösa.  Skruvade om med lite brickor och distanser så det skulle gå att fälla ihop den. Gick utmärkt och nu får den lätt plats inne i bilen när vi ska iväg 😀  Så otroligt skönt att slippa allt trassel med av och på med takräckena och spänna på och av sparken.

Min geniala lösning med brickor fick sig dock sig en törn, hade valt plastbrickor!  Ni kan ju gissa vad som hände när Silver tog i för kung och fosterland i starten!? Brickorna stod inte pall för trycket och en skruv gick av. Det blev så instabilt att jag ramlar av. Silver fortsatte springa med sparken studsande bakom sig.  Som tur var körde min kompis före med sitt spann och kunde mota Silver att stanna!

Sen fick resten av turen bli med endast tre av fyra skruvar. Kände surt att behöva packa in allt i bilen igen efter några meters åkande, så försökte med ett lugnare tempo.  Det gick kanonfint och allt eftersom turen fortskred hittade jag mer och mer teknik. Det här kan nog bli riktigt roligt!

Det behöver till mera snö dock, nöp till ganska bra på de allehanda gruskornen som stack upp i vägbanan. Nu har vi i alla fall testat första gången för säsongen och det gav mersmak!

20161111_132450

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *