Dragträning

Har fått låna en GoPro Hero 3+ av min bror för att kunna dokumentera lite dragträning med Silver. Idag blev det så premiär med kameran, hade väl hoppats hinna få något barmarksklipp men nu har snön så kommit även till Karlskoga. Velade länge på i morse om jag skulle våga testa sparken eller om det fick bli cykel. Får dock ge mig till tåls med kicksparken, för lite snö än så länge

Jätteroligt att kunna spela in träningen och titta på i efterhand, kunna analysera de bitar som inte blev så bra och vara mycket nöjd med det som går bra 🙂  Vi behöver fortfarande jobba med omkörningar och det är svårt när jag oftast kör ensam eller ihop med bara ett ekipage. Skulle behöva ha lite mer tävlingslikt att träna på ibland så han inte fastnar vid ekipaget vi kör om.

Styrningen blir bara bättre och bättre så det är förbättringar hela tiden. Tänker jag tillbaka i början av året då vi inte ens kunde köra utan att ha någon springande framför så är det enorm förbättring för lilla räserråttan 🙂

Har delat upp klippen på två. Det första är på starten och visar hur han hettar till när han vet att det finns ekipage längre fram.  Det andra är efter vi kört om och lägger oss först sista biten på rundan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *